trešdiena, 2015. gada 15. jūlijs

Otsid telki, kuid ei oska valida suure hulga pakkujate vahel?


Sellisel juhul tee oma valik Akurats heakvaliteediliste telkide seast. Valida saate kümne eritüüpi telgi seast. Telkide rent on võimalik kõikides Balti riikides.


Väiksema sündmuse jaoks valige telkide hulgast 3x3 telk või telk TÄHT, mida saab klient ise transportida ja üles panna.Telk TÄHT on eriline oma värvi ja kuju poolest ning see on teiste telkide seas väga silmatorkav.  Teiste telkide transporti ning montaaži teostab Akurats ise. Et telkide kokkupanemine ning kohale toimetamine oleks sujuvam, soovitame kindlasti enne telgi tellimist tutvuda ka meie ettevõtte tingimustega. Meie telkide täpse kirjeldusega on võimalik tutvuda Akurats veebilehel.

Akurats teenuste hulka ei kuulu ainult telkide rent. Samuti on meie klientidel võimalik rentida ka erinevaid lisaatribuute, mis muudavad ürituse tõeliselt täiuslikuks. Lisavarustuse seas on lauad, toolid, lavad, lambid ja soojendid. Õhtuste sündmuste puhul tasuks mõelda valgustite ja kütteseadmete peale. Pinna soojendamiseks sobivad väga hästi meie propaaniballoonidega soojendid, mis sobivad umbes 20 m2 suuruse pinna soojendamiseks. Kütteseadmeid saab kasutada nii telgis sees kui ka väljaspool seda, aga tuleb jälgida, et soojendid ei oleks päikese käes. Lisaks ei tohi soojendi läheduses olla kergesti süttivaid materjale.Telkide valgustamiseks pakume valgusteid. Selleks on kindlasti vaja elektrivoolu, aga selle puudumisel pakub Akurats rentimiseks ka voolugeneraatorit.

Akurats telkide rent aitab sinu üritusel õnnestuda täielikult. Meil on telkide valik vägagi avar ning lisaks on võimalik igat telki komplekteerida vastavalt kliendi soovidele. Suuremaid telke saab täiendada uste ning akende ning põrandakattega.

Kui olete hätta jäänud telgi suuruse valimisega, meie meeskond on valmis Teile nõu andma.  Kindlasti tuleb enne telgi valimist selgeks teha, mis tüüpi üritusega tegemist on ning kui palju inimesi tulemas on.

Täida tellimusvorm ja meie meeskond võtab sinuga ühendust, et ülerääkida kõik pisiasjad. Meile on kliendi rahulolu väga tähtis ja teeme kõik selleks, et te ei peaks meie teenustes pettuma.


Veel infot veebisaidilt- http://articlepost.eu/otsid-telki-aga-liiga-keeruline-leida-oige-paljude-telgirentijate-seast/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru