otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

Balti riikide suurim internetikauplus 1a.ee ei lakka oma ostjate üllatamist. Tule ostlema!

Maailmakuulsad huvitavad Lego komplektid on meie poes praegu vägagi heade hindadega. Lego mänguklotsid sobivad igale vanusele. Igaüks saab valida endale konstruktori sobivas raskusastmes. Lego on suurepärane kink sünnipäevaks või mõneks muuks tähtpäevaks mõlema soo esindajatele.

Samuti on suvekuud tervisliku puhkamise periood.  Viimase ajal on kuulsust aina kogunud just tervisesport.  Paljude jaoks jooksmine ei ole meeldiv või tervis ei võimalda seda teha ning kõige parem lahendus jooksmisele on rulluisutamine. Meie veebipoes 1a.ee on rulluisud ja neile mõeldud lisad müügiks eriliselt sõbraliku hinnaga.  Tootevalik on suur ning kindlasti leiad endale ning lastele meelepärased rulluisud. Kuna lapse jalg kasvab kiiresti, oleme lisanud valikusse ka sellised rulluisud, mis võimaldab neid kasutada pikemat aega – ehk kinnitada rulluisk oma jalanõu külge. Tahad rohkem teada? Vaata siia!

Samuti jalgratas on suurepärane asendus jooksmisele. 1a.ee veebikeskkonnas on kõik jalgrattad loetletud eraldi lehel. Kui sa ei ole kindel, milline jalgratas võiks sulle sobida kõige paremini, saad neid omavahel lihtsasti meie koduleheküljel võrrelda.  Jalgrataste võrdlemiseks, vali välja need jalgrattad, mis sulle teistest rohkem sobivad ning märgi need võrdlemiseks ära. Nii saad hea ülevaate selle kohta, millised omadused on igal rattal. Tee enda jaoks parim valik ja jalgratas on sinu!

Nimekiri soodustustest on veninud enneolematult pikaks!

Tunnustusväärne ning usaldusväärne firmamärk Lego pakub sel suvel mitmeid konstruktoreid soodushinnaga. Lego konstruktoritel ei ole vanuselist piirangut ja on huvitavad kõikidele vanustele. Teil on võimalik valida mitme raskusastme vahelt. Lego on väga originaalne kingitus sünnipäevaks või mõneks muuks tähtpäevaks poistele ja tüdrukutele.

Teadagi on suvekuud aktiivse puhkamise periood.  Ning järjest populaarsemaks on läinud tervisesport. Paljudele jooksmine ei ole meeltmööda või siis tervislik seisund ei võimalda seda teha ning kõige parem lahendus sellele on rulluiskudega sõitmine. Meie netipoes 1a.ee on rulluisud ning neile mõeldud lisad müügiks väga sõbraliku hinnaga.  Tootevalik on mitmekülgne ning kindlasti leiate enda ning laste jaoks meelepärased rulluisud. Tavaliselt jalanõud lastele ja seega samuti rulluisud sobivad lapsele tavaliselt vaid üheks hooajaks ja sellepärast on meie tootevalikus rulluisud, mida on võimalik kanda oma jalanõu peal.

Suurepärane alternatiiv sportimiseks ratastel on muretseda endale jalgratas.  Meie veebilehel 1a.ee leiad kõik jalgrattad kategooria „Turism ja puhkus“ alt. Vali endale sobiv jalgratas toodete võrdlemise funktsiooni abiga. Võrdlemiseks leia need jalgrattad, mis sinule kõige rohkem huvi pakuvad ja märgi linnuke „Võrdle“ juurde.  Nii on sul hea ülevaade sellest, millised omadused on igal rattal. Vali endale kõige sobivam variant ning jalgratas on sinu!

Kindlasti sulle ja ka teistele on oluline sportimise juures ka tulemus. Lihtsaim viis tulemust näha on ennast kaaludes. Selle jaoks on kindlasti vajalik kaal ning eranditult kõik kaalud on hetkel kampaaniahinnaga. Kõik 1a.ee kaalud on loetletud eraldi "Ilu ja tervis" kategooria all. Kõige kergema vaevaga leiad kaalud kasutades meie otsingu kataloogi.

Kui rulluisud ning jalgrattad ei ole sulle mõeldud ja armastad rohkem jalgsi käimist, aga ikkagi soovid väljas olla, siis on õige aeg matkale minema.  1a.ee poest leiad kõik vajaliku matkavarustuse - kotid, telgid, GPS-id.  1a.ee muudab teie puhkuse täiuslikuks, kuna valikus on vaid heakvaliteedilised telgid juhtivatelt kaubamärkidelt. Kui sa telgid metsas, siis tasub mõelda samuti sellele, et sul oleks kaasas ka magamiskott. 

http://www.1a.ee/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru