otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

Otsid telki, kuid liiga keeruline leida õige paljude telgirentijate vahel?

 Sellisel juhul vali Akurats heakvaliteediliste telkide seast. Valida saad 10 eritüüpi telgi seast. Telkide rent on võimalik kõikides Balti riikides.


Kui plaanid mõnda väiksemat üritust, siis soovitame valida telkide hulgast kõige väiksem 3x3 telk või telk TÄHT, millele saate ise järele tulla ja üles panna. Telk täht on teiste telkide seas alati silmatorkav, kuna telgi kuju ning värvus on huvitavam kui tavapärastel telkidel.  Kõikide teiste telkide transporti ja ülespanekut teostab meie meeskond. Soovitame tutvuda telgi tellimise infoga, et sündmus sujuks plaanipäraselt. Akurats telkide detailse kirjeldusega on võimalik tutvuda meie koduleheküljel.

Telkide rent ei ole ainuke teenus, mida meie firma Akurats pakub. Samuti on Teil võimalus rentida ka erinevaid lisatarvikuid, mis teevad sündmuse tõeliselt õnnestunuks. Lisavarustuse sekka kuuluvad lauad, toolid, lavad, valgustid ja soojendid. Õhtusel ajal toimuvate sündmuste puhul soovitame kindlasti mõelda valgustuse ning kütteseadmete peale. Pinna soojendamiseks sobivad hästi meie propaaniballoonidega soojendid, mis soojendavad umbes 20 m2 pinda . Kütteseadmeid saab kasutada nii telgis sees kui ka väljaspool seda, aga tuleb jälgida, et soojendid oleks paigutatud nii, et päike peale ei paistaks. Ka kergesti süttivaid materjale ei tohiks kütteseadmete lähedusse paigutada.Telkide valgustamiseks pakume lampe. Valgustite jaoks on vaja voolu, kuid kui seda ei ole pakub Akurats rentimiseks ka voolugeneraatorit.

Akurats telkide rent aitab sinu üritusel õnnestuda ideaalselt. Telkide valik on avar ning igat telki võib komplekteerida vastavalt kliendi soovidele. Suurtele telkidele võib tekitada aknaid ning uksi, valida põrandakatte materjali ja paljutki muud.

Akurats meeskond teeb õige telgi leidmise Teie jaoks kergeks.  Mõistagi peab enne telgi valimist selgeks tegema, missuguse üritusega tegemist on ning osaliste arvu.

Peale seda kui oled oma valiku teinud, täida Akurats koduleheküljel tellimisvorm ning meie meeskond võtab sinuga ühendust. Meie jaoks on kliendi rahulolu väga tähtis ja garanteerime, et meie teenustes te pettume ei pea. Kliki ja vaata rohkem!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru