trešdiena, 2015. gada 7. oktobris

RENDI TELK – PIDU LÄHEB HÄSTI IGAL AJAL!

Meie ettevõtte kauaaegne kogemus peotelkide laenutamisel aitab Sinu unistused täide viia! Meie firma peamine on telkide rent. Peale selle on võimalik rentida ka sündmuseks vajaminevat inventari – lauad, toolid, lava, soojendid, valgustuslambid jmt.


Erinevat tüüpi Akurats telgid täidavad ka kõige valiva tellija soovid. Mõistagi ei ole sobilikud kõik telgid Sinu sündmusele. Akurats netilehel on spetsiaalne artikkel, mis aitab Sul jõuda õige variandini. Kuid me kinnitame – kõik Akurats telgid on heakvaliteedilised. Telkide ülesseadmist teevad meie töötajad, aga mõned väiksemad telgid on kergema konstruktsiooniga ning taoliste telkide kokkupanemist saab teha klient ise. Suuremad telgid on aga keerukama ülesehitusega ning selliseid saab lisaks ka oma nõudmiste järgi kohastada – juurde panna ja eemaldada sissepääse ning aknaid.

Sobiliku peotelgi välja valimine võib tunduda väga keeruline, kuid ole mureta - Akuratsil on mitmekülgne peotelkide sortiment. Peotelkide rentimisel peab olema selge, kas tegemist on energilisema või vaiksema sündmusega. Juhul kui tegemist on energilise sündmusega, tuleb valik teha suurte peotelkide hulgast, et peolistel oleks piisavalt ruumi liikuda ning tantsida. Akurats konsultandid aitavad peotelkide seast leida täpselt Sinu ürituseks parima variandi. Akuratsilt on peotelkide rentimine väga mugav!

Vali enda ürituseks kõik vajaminev Akuratsilt!

Kavandades üritust, tihti pisiasjad ununevad - selliste olukordade ennetamiseks lisasime koduleheküljele eraldi rubriigi lisateenustega.

Akurats lava rent

Meie juures on teenuste seas ka lava rent. Kui plaanid oma üritusele artiste – ansamblit, lauljaid, kõnelejaid – siis peaksite kindlasti mõtlema ka lava rentimisele. Akurats lava on kokkupandav ja lava kuju ja kõrgust on võimalik kohandada vastavalt kliendi soovidele. Ristkülikukujulise ja ruudukujulise lava rent on kõige targem valik, kui ei ole teada konkreetset lava kava.
Lisaks on võib kohandada ka lava kõrgust.  Lava kõrgus sõltub samuti sellest, millised laval toimuma hakkab. Samuti tasuks tellida kõrgem lava kui tegemist on suurema üritusega, kuhu on tulemas palju osavõtjaid.
Lava rent Akuratsist on lihtne ning meeldiv.

Soojendid öiseks sündmuseks

Juhul kui planeerid üritust õhtusel või külmemal ajal siis piduliste mugavuseks on vaieldamatult vajalikud ka soojendid. Soojendid, mida me laenutame on gaasiballoonidega. Akurats soojendid sobivad kasutamiseks ka telgi kõrval, lahtise taeva all. Juhul kui laenutada soojendid, ei pea Sa külma ilma pärast muret tundma.

Kliki siia ja vaata veel- http://akurats.com/est/varustus/soojendid/


Telkide rent on  lihtne!

Telkide rent sisaldab endas kõiki samme - tellimuse vormistamine, transportimine, üles panemine ning maha võtmine.
Kõige tähtsam on kindlalt teada missugust telki Sa vajad. Järgmisena vormista tellimus tellimisvorm ning me võtame lähipäevil sinuga ühendust.
Võid olla kindel, et meie telkide rent on alati usaldusväärne!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru