trešdiena, 2015. gada 8. jūlijs

Loetelu kampaaniatoodetest on pikem kui kunagi varem!

Maailmakuulsad huvitavad Lego mängukomplektid on meie poes hetkel eriti soodsate hindadega. Lego mänguklotsid on meelt mööda nii lastele kui ka täiskasvanutele. Saate valida mitme raskusastme vahelt. Lego mängukonstruktor sobib kinkimiseks nii poistele kui ka tüdrukutele.

Samuti on meil erinevad lauamängud, mis sobivad kõikidele vanustele. Lauamängud lastele leiad kategooria alt "Lastele, imikutele". Valida saate arendavate, harivate, puzzle ja muude taoliste mängude hulgast. Laumängud täiskasvanutele - kaardid, pokker, male - on väljatoodud "Turism ja puhkus" kategooria all.  Pakkumises olevad lauamängud on eriti mugavad reisil mängimiseks.

Suvekuudel aeg lendab ja ei tohiks aega raisata toas istudes. Batuut on suurepärane lahendus, et õues veedetud aeg oleks vahvam.  Batuut, mida saate osta 1a.ee kaupluses on kolme meetrilise diameetriga.  Batuut kannatab mitme inimese raskust, aga tuleb olla ettevaatlik mitmekesi peal olles. Meie batuut on komplektis võrguga ja seega sobib samuti väiksematele lastele.

Suvi on parim periood aktiivseks puhkuseks värskes õhus. Viimastel aastatel on kuulsust kogunud just tervisesport.  Paljude jaoks jooksmine ei ole meeltmööda või tervis ei luba seda teha ning kõige parem lahendus sellele on rulluiskudega sõitmine. 1a.ee rulluisud ning tarvikud saad endale soetada soodsaima hinnaga Eestis. Valik on suur ja usume, et leiad endale ning lastele sobivad rulluisud. Kuna lapse jalg kasvab kiiresti, oleme lisanud tootevalikusse ka taolised rulluisud, mis võimaldab neid kasutada pikemat aega – ehk kinnitada rulluisk oma jalanõu külge.

Kui rulluisud ning jalgrattad ei ole sinule mõeldud ning armastad pigem jalgsi käimist, kuid siiski tahad õues olla, siis on õige aeg matkale minema.  Telgid, magamiskotid ning muu matkavarustuse leiad eraldi kategooria  alt – Turism ja puhkus. 1a.ee teeb sinu puhkuse ideaalseks, kuna pakkumises on vaid heakvaliteedilised telgid juhtivatelt kaubamärkidelt. Kui telgid looduses, mõtle samuti sellele, et sul oleks olemas ka muu matkavarustus.

Ei tasu unustada, et matkates on oluline, et sa oleksid telefonitsi kättesaadaval või vähemalt saaksid vajadusel ise kõnet teha. Matkamiseks sobivad kõige paremini need telefonid, millel aku kauakestev. Telefonid, millel aku on kauakestev sisaldavad oluliselt vähem funktsioone ja on ilma puutetundliku ekraanita. Kui siiski soovid vastupidavat nutitelefoni puutetundliku ekraaniga, siis CATerpillar telefonid on ideaalne valik.

Kooliaasta on juba jälle tulekul ja üks ese mida vajavad enamus üliõpilasi on arvuti. Üliõpilastele sobivad kõige paremini sülearvutid, mida on mugav loengutesse võtta. Kuid on ka teistsugused arvutid, mis saaksid mõnes olukorras olla mugavamad - tahvelarvuti kasutamiseks väljaspool kodu ja kooli ja personaalarvuti mugavaks tööks kodus.  Heakvaliteedilised arvutid ja sülearvutid 1a.ee kaupluses igaühe jaoks! Mõistame, et arvuti on suur ost igaühe jaoks, kuid soovime meelde tuletada, et meie arvutid, sülearvutid ja tahvelarvutid on vähemalt kaheaastase garantiiga. 

Kliki ja vaata rohkem- http://www.1a.ee/arvutitehnika/sulearvutid


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru