ceturtdiena, 2015. gada 2. jūlijs

Balti riikide kõige suurem e-pood 1a.ee üllatab enda kliente ikka ja jälle.


1a.ee kaupade seast leiab igaüks endale midagi meelt mööda, sest soodustuste nimekiri on pikem kui seni kunagi olnud!


Terves maailmas tuntud arendavad Lego mängukomplektid on meil hetkel vägagi soodsate hindadega. Lego konstruktoritel ei ole mingit vanuse piirangut ja on huvitavad kõikidele vanustele. Saate valiku teha endale sobilikus raskusastmes. Lego on väga originaalne kingitus sünnipäevaks poistele ja tüdrukutele.

Suvehooajal siseruumides istumine on vastumeelne paljude jaoks, kuna suvekuud ning head ilmad mööduvad eriti kiirelt.  Batuut on suurepärane võimalus veeta lõbusalt aega.  Batuut, mida saate soetada meie kaupluses on 3 meetrilise diameetriga.  Batuut kannatab mitme inimese raskust, aga peab olema väga ettevaatlikult kui olete mitmekesi peal. 1a.ee batuut tuleb komplektis võrguga ning sellepärast on sobilik ka pisematele lastele.

Suvekuud on suurepärane aeg tervislikuks puhkamiseks õues. Ning järjest kuulsamaks on muutunud tervisesport. Neile, kes jooksmist ei naudi või tervis ei võimalda seda teha, on kõige efektiivsem lahendus rulluiskudega sõitmine.  Meie veebikaupluses 1a.ee on rulluisud ning neile mõeldud lisad müügiks eriliselt hea hinnaga.  Valik on mitmekülgne ning kindlasti leiate enda ja laste jaoks meelepärased rulluisud. Kuna lapse jalanumber muutub pidevalt, lisasime valikusse ka taolised rulluisud, mida saab reguleerida jala järgi või kinnitada jalanõu külge.

Samuti jalgratas on suurepärane alternatiiv jooksmisele. 1a.ee veebikeskkonnas on kõik jalgrattad loetletud eraldi lehel. Vali kõige meelepärasem jalgratas toodete võrdlemise nupu abiga. Et jalgrattaid omavahel võrrelda, leia sellised jalgrattad, mis sulle kõige rohkem meeldivad ning märgi need võrdlemiseks ära. Nii saad hea ülevaate selle kohta, mille poolest rattad erinevad. Vali välja parim variant ja jalgratas on sinu!

Kindlasti sulle ning ka teistele on oluline trenni tehes ka tulemus. Trenni tulemust näitavad kõige paremini kaalud. Selle jaoks on kindlasti vajalik kaal ja kõik kaalud on praegusel perioodil kampaaniahinnaga. Kaalud leiad meie kodulehelt eraldi kategooria juurest. Kõige lihtsamini leiad kaalud kasutades 1a.ee lehekülje üleval ääres olevat otsingu lahtrit.

Kui rulluisud ning jalgrattad pole sinule mõeldud ning armastad pigem jalgsi liikumist, kuid siiski soovid värskes õhus olla, siis peaksid kindlasti matkale minema.  1a.ee netipoest leiad kõik vajamineva matkavarustuse - kotid, telgid, GPS-id.  1a.ee teeb teie puhkuse ideaalseks, sest müügiks on ainult kvaliteetsed telgid parimatelt pakkujatelt. Kui sa telgid looduses, tasub kindlasti mõelda samuti sellele, et sinul oleks olemas ka soe magamiskott. Vaata siit rohkem infot!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru