ceturtdiena, 2015. gada 25. jūnijs

Suurim internetikauplus Baltikumis ei lakka kliente üllatamast! Parimad pakkumised leiad meie netilehelt 1a.ee.

 Praegu on poes käima läinud mitu suvist kampaaniat, et suve algus saaks olema veel rohkem positiivne.  Kui vormistad tellimuse juunikuu jooksul, ei pea sa ostu tarne eest maksma mitte midagi.


Meie poes on praegu väga madala hinnaga lauamängud, mis aitavad lähedastega üritused veelgi huvitavamaks muuta. Samuti on allahinnatud toodete seas ka kaasahaaravaid ja harivad lauamängud noortematele pereliikmetele. Kui teie lapsele, sõbrale või hoopis endale meeldib konstrueerida, on 1a.ee-l hea meel teatada, et valikus on samuti vägagi arendavad ja põnevad Lego mängukomplektid.  Lego komplektidel ei ole vanuse ülempiiri.  Nii lauamängud kui ka Lego mängukomplektid toimetame teile täiesti tasuta.


Ootame ostlema kõiki neid, kes naudivad aktiivset puhkust, kuna nüüd on jalgrattad ning rulluisud samuti kampaaniahinnaga. Kuna suvehooaeg kestab Eestis parimal juhul ainult 3 kuud, tuleb võimalusest kinni haarata ning võimalikult palju sooja ilma nautida ning  miks mitte seda teha sportides? Leia endale sobiv liikumisvahend ning paranda oma tervist ning füüsilist vormi! Lisaks madalatele hindadele, saadame su uhiuue ratta või rulluisud täiesti tasuta sinu koju.  Kõik jalgrattad ning jalgratta tarvikud leiad puhkuse ja turismi kategooria alt. Selle sama kategooria juurest leiad samuti rulluisud ja palju muud aktiivseks puhkuseks vajamineva.  Kiirusta, kuni täiesti kõik jalgrattad ning rulluisud on kampaaniahinnaga.

1a.ee on nr.1 elektroonikakauplus Eestis ja mõistagi on ka elektroonika väga madala hinnaga.  Saame garanteerida, et 1a.ee elektroonikapoes on elektroonika soodsam kui mujal.  Kindlasti valid 1a.ee kauplusest omale sobiliku elektroonika seadme.

Nüüd on õige aeg asendada vananenud kodutehnika uue vastu, sest kvaliteetsed kodumasinad otsivad endale uut omanikku.  Paljude kodutehnika seas on soodsa hinnaga erinevad pesumasinad.  Suur kodutehnika juurest leiad kõik pakkumises olevad pesumasinad. Mõistagi pole pesumasinad ainukesed kodumasinad, mida pakume praegu soodsama hinnaga. Ülejäänud kodumasinad leiad 1a.ee netilehel erinevate kodutehnika variantide alt.

 Samuti on ka arvutisõpradele miskit meelepärast - kampaaniahinnaga toodete seas on arvutid ning nende lisad (kõlarid, kõrvaklapid, hiired, arvutikotid jmt.).   Kiire elustiiliga inimestele soovitame valida sülearvutite seast enda jaoks kõige sobivam. Mitmed korralikud sülearvutid on eriti madala hinnaga ning kampaania raames teile antakse boonusena kaasa täiesti tasuta arvuti lisatarvik.  Üks kingituse võimalustest on kõrvaklapid, mis on vägagi vajalik asi tänapäeva inimesele.  Kõrvaklapid saad hõlpsasti ühendada enda seadmega. Kõik veebikaupluses pakkumises olevad arvutid ja sülearvutid on vähemalt 2 aastase garantiiga. Kõige soodsama hinna eest Eestis on pakkumised arvutid, sülearvutid ja tahvelarvutid - kiirusta!

Meie jaoks kõige olulisem on see, et 1a.ee hinnad, kvaliteet ja teenindus oleks parim.  Meile on tähtis, et meie klient jääks oma ostuga rahule ja seepärast valime väga hoolikalt oma tooteid ja hoiame häid suhteid ka tootjafirmadega, et saaksime oma klientidele pakkuda parimat hinda. 1a.ee veebipoe toodetel on vähemalt 2 aastane garantii.

Ostu eest saate maksta ka sularahas igal pool Eestis.   Toote mittesobivuse puhul maksame kogu summa teile tagasi.  Aga meie tiim teeb kõike selleks, et sellised asjad ei juhtuks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru