ceturtdiena, 2015. gada 11. jūnijs

KORRALDA VÄLISÜNDMUS NING VALI SÜNDMUSE JAOKS SOBILIK PEOTELK

Alanud on suvi, mis tähendab seda, et sündmuste korraldamine värskes õhus on peeaegu reegel.Meie firma Akurats aitab planeerida ning ette valmistada üritust nii

Meie ettevõte Akurats pakub erisuguste telkide renditeenust alates 2007.aastast.
Valikus on kümne erisuurusega telki.

Soovitud telgi suuruse väljaselgitamine on esimene asi, mida tegema peaks sobiva telgi valiku tegemisel.

Samuti tuleb läbi mõelda, mis on täpselt soovitud telgi põhiotstarve.

Nende kriteeriumite põhjal tuleb välja, missugused on teie soovitud tingimused sissepääsude, akende ning põranda osas. Valida on puidust ning plassmassist põranda vahel. Külmale ilmale ja aktiivsele kasutamisele peab paremini vastu puitpõrand.

Plastmasspõrand kannatab kuni viis külmakraadi tselsiuse skaala järgi ja sobib rahulikuma sündmuse jaoks nagu näitus või pidulik vastuvõtt.

Telke ja nende ümbrust saab kütta meie poolt pakutavate soojenditega.Kasutades gaasisoojendeid on tähtis ohutus – 2 m kauguses ei tohi olla süttimisohtlikke esemeid ning gaasisoojendite paigutamiseks on vaja tasast pinda. Kui tahate, et teie korraldatud üritus jätkuks ka pimeda ajal, on võimalik rentida meie ettevõttelt ka päevavalguslampe. Lava on teatud ürituse puhul lausa möödapääsmatu. Lava on võimalik üles seada mitmesuguste kujundite näol ning mitmetes suurustes, täpselt nii, kuidas teile kõige sobivam on.

Koostasime enda veebilehele ka suursündmuse korraldajale juhendi, et ürituse korraldamise keerises midagi tähtsat ei ununeksJuhendi abil saate välja valida enda sündmusele sobiva telgi, et üritus sujuks nii nagu plaanitud.

Tellimuse vormistamine on Akurats.com veebilehel ülilihtne – täida vorm ning meie vastame sulle, et detailid üle täpsustada ning tellimus lõplikult kinnitada. Selleks, et kindel olla, et me saame teile pakkuda soovitud telki või telke planeeritud üritusele, peaks broneeringu tegema vähemalt kaks kuud enne sündmuse toimumist.

Kui aga sul tekib ikka veel küsimusi, kuidas kõige õigem telk enda planeeritud ürituse jaoks välja valida, siis võid leida mitmeid vastuseid meie veebilehel oleva KKK ehk korduma kippuvate küsimuste alt. Meie galeriist näed pilte ära olnud üritustest, mis aitavad sul Akurats teenusest paremini aimu saada. Kindlasti leiad ka galeriid sirvides oma ürituse organiseerimiseks uusi ideid.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru