trešdiena, 2015. gada 17. jūnijs

Number 1 e-kauplus Baltikumis ei lakka kliente üllatamast!

Tutvu parimate pakkumistega meie internetilehel 1a.ee. Hetkel on kaupluses käimas suvised kampaaniad, et suve algus oleks veel rohkem positiivne.  Kui tellid juunis, ei pea sa kauba tarne eest maksma midagi.


 Oleme soodustoodete sekka valinud põnevad lauamängud, mis muudavad toredas seltskonnas veedetud aja veel lõbusamaks. Samuti on allahinnatud toodete seas ka kaasahaaravaid ja õpetlikud lauamängud noortematele pereliikmetele.  Lisaks on kampaaniapakkumises Lego konstruktorite komplektid nii väikestele kui ka suurematele Lego komplektidel ei ole ea ülempiiri.  Kõik meie kaubas, ka Lego komplektid ja lauamängud, toimetame teile tasuta. Tahad rohkem teada? Vaata siia!


Ootame poodlema kõiki, kellele meeldib aktiivne puhkus, sest nüüd on jalgrattad ja rulluisud samuti allahinnatud. Kuna suvi kestab Eestis heal juhul vaid 3 kuud, tuleb võimalusest kinni haarata ning võimalikult palju palavat ilma nautida ning  miks mitte seda teha sportides? Sobiva liikumisvahendiga parandad enesetunnet nii füüsilises kui ka emotsionaalses mõttes. Vaatamata madalatele hindadele, saadame sinu tuliuue ratta või rulluisud täiesti tasuta sinu valitud aadressile.  Meie lehel leiad jalgrattad ja jalgratta tarvikud lihtsasti puhkuse ja turismi rubriigi alt.  Samuti rulluisud leiad sama rubriigi alt. Kiirusta, kuni täiesti kõik jalgrattad ning rulluisud on soodsama hinnaga.

1a.ee on nr.1 elektroonikakauplus Eestis ja mõistagi on ka elektroonika eriti madala hinnaga.  Lubame, et meie elektroonikapoes on elektroonika soodsam kui teistes kauplustes. Elektroonika toodete seast leiad kindlasti omale sobiliku seadme.

Praegu on paras aeg välja vahetada vana kodutehnika uuema vastu, sest heakvaliteedilised kodumasinad otsivad endale uut omanikku. Nende seas on ka hea hinnaga erisugused pesumasinad. Kõik pesumasinad näed kategooria suur kodutehnika alt.  Muidugi pole pesumasinad ainsad kodumasinad, mida pakume praegu soodsama hinnaga. Ülejäänud kodumasinad leiad meie kodulehel erinevate kodutehnika variantide juurest.

 Samuti on ka arvutisõpradele miskit meelepärast - allahinnatud toodete seas on arvutid ja nende lisad (kõlarid, kõrvaklapid, hiired, arvutikotid jmt.).   Kiire eluviisiga inimestele soovitame valida sülearvutite seast endale sobivaim. Paljud kvaliteetsed sülearvutid on eriti hea hinnaga ning kampaania raames teile antakse boonusena kaasa täiesti tasuta aksessuaar sinu arvutile.  Üks parimatest kinkidest tänapäeva inimesele on kõrvaklapid. Kõrvaklapid saad hõlpsasti ühendada oma seadmega. Kõik veebipoes pakkumises olevad arvutid ja sülearvutid on vähemalt 2 aastase garantiiga. Arvutid, sülearvutid, tahvelarvutid - vali endale kõige sobilikum variant ja meie lubame, et saad selle või need endale kõige soodsama hinna eest.

1a.ee veebipood püüab alati olla esikohal nii hindade, kvaliteedi kui ka teeninduse poolest.  Meile on väga tähtis, et 1a.ee oleks oma ostuga rahul ning sellepärast valime väga hoolsasti kaupluse tooteid ja hoiame häid suhteid ka tootjafirmadega, et meil oleks võimalik teile pakkuda soodsaimat hinda. 1a.ee veebikaupluse kaupadel on mitte vähem kui kahe aastane garantii.

 Ostud eest on võimalik tasuda sularahas üle Eesti.  Kauba mittesobivuse puhul tagastame raha täissummas. Siiski loodame, et taolist olukorda ei teki, kuna meie meeskond töötab selle nimel, et ost jõuaks teieni kiirelt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru