ceturtdiena, 2015. gada 18. jūnijs

Kõikide toodetega on võimalik tutvuda meie kodulehel 1a.ee.

Number 1 veebikauplus Baltimaades ei lakka kliente üllatamast! Praegu on poes käima läinud mitu suvekampaaniat, et suve algus oleks veelgi positiivsem.  Kui tellid juuni kuus, ei pea sa ostu tarne eest maksma.


Meie kaupluses on nüüd eriti meeldiv hinnaga lauamängud, mis aitavad lähedastega koosolemised veel põnevamaks muuta. Samuti on kampaaniatoodete seas ka põnevaid ja harivad lauamängud noortematele pereliikmetele.  Samuti on soodustusega Lego komplektid nii noorematele kui ka suurtele Lego omamiseks ei ole võimalik liiga vana olla. Kõik 1a.ee tooted, ka Lego komplektid ning lauamängud, toimetame teile tasuta.


Ootame poodlema kõiki neid, kes naudivad aktiivset puhkust, kuna nüüd on jalgrattad ning rulluisud samuti kampaaniahinnaga. Kuna suvehooaeg kestab Eestis heal juhul vaid kolm kuud, tuleb võimalusest kinni haarata ja võimalikult kaua sooja ilma nautida ning miks mitte seda teha aktiivselt? Vali endale sobiv liikumisvahend ning parenda oma tervist ning füüsilist vormi! Vaatamata soodsatele hindadele, toome sinu uhiuue ratta või rulluisud täiesti tasuta sinu ukseni.  1a.ee netilehel leiad jalgrattad ning jalgratta tarvikud  kergelt puhkuse ja turismi rubriigi alt.  Ka rulluisud leiad sama rubriigi juurest. Kiirusta, kuni täiesti kõik jalgrattad ja rulluisud on allahinnatud.

1a.ee on number üks elektroonikapood Eestis ning mõistagi on ka elektroonika väga meeldiva hinnaga.  Lubame, et meie elektroonikapoes on elektroonika madalama hinnaga kui teistes kauplustes. Elektroonika kaupade seast leiad väga tõenäoliselt omale sobiliku seadme.

Nüüd on paras aeg asendada vananenud kodutehnika uuema vastu, sest kvaliteetsed kodumasinad ootavad endale uut omanikku.  Paljude kodutehnika seas on väga hea hinnaga erinevad pesumasinad.  Kõik pesumasinad leiad kategooria suur kodutehnika juurest.  Muidugi pole pesumasinad ainukesed kodumasinad, mida müüme hetkel soodsama hinnaga. Ülejäänud kodumasinad leiad meie veebilehel erinevate kodutehnika variantide alt.

 Lisaks leiavad ka arvutisõbrad endale miskit meelepärast - kampaaniahinnaga toodete seas on arvutid ja nende lisatarvikud (kõlarid, kõrvaklapid, hiired, arvutikotid jmt.).   Kiire ja liikuva elutempoga inimestele soovitame valida enda jaoks sobiv sülearvuti. Paljud korralikud sülearvutid on väga soodsa hinnaga ja kampaania raames saate boonusena kaasa tasuta aksessuaar sinu arvutile.  Üks kasulikemast kinkidest modernsele tänapäeva inimesele on kõrvaklapid. Kõrvaklapid saad mugavalt ühendada enda seadmega. Kõik veebipoes pakkumises olevad arvutid ja sülearvutid on vähemalt 2 aastase garantiiga. Kõige soodsama hinnaga Eestis on müügis arvutid, sülearvutid ning tahvelarvutid - kiirusta!

Meile kõige tähtsam eesmärk on see, et meie hinnad, kvaliteet ja teenindus oleks parim.  Meie jaoks on väga oluline, et klient jääks oma ostuga rahule ning seepärast valime eriti hoolikalt poe tooteid ja oleme loonud lähedased suhted ka tootjafirmadega, et meil oleks võimalik teile pakkuda soodsamat hinda. 1a.ee e-kaupluse toodetel on mitte vähem kui kahe aastane garantii.

 Kauba eest on võimalik tasuda sularahas igal pool Eestis. Juhul kui sa ei ole tootega rahul, maksame sulle raha tagasi kahe nädala jooksul 100% ulatuses.   Kuid 1a.ee tiim annab endast parima, et sellised asjad ei juhtuks.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru