trešdiena, 2014. gada 28. maijs

AEDA JA LILLI TUNNEB KÕIGE PAREMINI AIASPETSIALIST BAKKER!

Suurima aiatarvete postimüügikaubamajana on Bakker esindatud üle terve Euroopa. Igal aastal ostavad aiaspetsialist Bakkerist miljonid kliendid. Juhtivaim aiatoodete turustaja juba rohkem kui 65 aastat! Meie maine on rajatud meie lillesibulate, rooside, püsitaimede, seemnete ja muude aiatarvete suurepärasele väärtusele.
KUST SOETADA PARIMAID LILLESIBULAID?

Suvised sibullilled võid  istutada otse peenramaale või rõdupottidesse. Bakker annab oma hea kvaliteediga sibullilledele õitsemisgarantii. Kui soovite aeda võõrapärasust, siis tasub Bakkerist osta ilusate õitega lillesibulaid. Imetoreda vormi ja värvirikkusega sibullillede õied pakuvad rõõmu kuni esimeste külmadeni. Need taimed ei vaja palju hoolt ning sobivad igasugustesse aedadesse. Garanteerime, et usaldusväärsed ja hea kvaliteediga sibulad leiad meilt – Bakkerist!
Bakkeri tootevalikust ei puudu ka ebatavalised sibullilled. Kui tahate oma aeda haruldasemaid lilli ja kauneid värve, siis tuleb kindlasti vaadata lähemalt just seda kategooriat. Harvem esinevad lilled on ilusad nii peenras kui ka rõdul või terrassil.
Bakker on valmis seadnud ka sibullillede kollektsioonid, mis  on müügis soodushinnaga. 

 SAAGIKAD SEEMNED HANGI BAKKERIST
Tahad lilli, aedvilju või maitserohelisi kasvatada? Seemned on selleks sobiv ja soodne valik. Bakkerist soetatud seemned on parima kvaliteediga. Kui Sulle meeldib kasvatada vajalikke taimi ise päris seemnest peale, siis säästad ka raha. Seemnelintide või -mattide abil on seemnete mahapanemine lihtsam. Kust osta seemneid? Kõige parem on tellimus teha Bakkerist – garanteerime suurepärase kvaliteedi.

AIATARBED – BAKKERIS ON PARIM VALIK
Aiatarvikud on Bakker hoolega välja valinud – need saadaolevatest parimad. Meil on pakkuda suur valik kõrge kvaliteediga aksessuaare aeda või rõdule ning praktilisi ja vastupidavaid tööriistu. Pakume ka päikeseenergiaga toimivaid valgusteid aeda, mis on ühtviisi nägusad ja keskkonnasõbralikud. Tere tulemast vaatama Bakkeri kaupu!
Kui Sul on vastupidavad aiatarvikud, siis töö aias on lausa meeldiv! Kui otsid aiatarbeid, millega tegutsemine on lihtne ja mugav, siis uuri Bakkeri valikut! Meie  tooted on tõesti hea kvaliteediga ja peavad vastu palju aastaid.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru