otrdiena, 2014. gada 29. aprīlis

AEDA JA TAIMI TUNNEB KÕIGE PAREMINI AIASPETSIALIST BAKKER!


Bakker on tuntuim aiaspets terves Euroopas. Igal aastal tellivad aiaspetsialist Bakkerist miljonid aednikud. Usaldatav aiatoodete turustaja juba rohkem kui 65 aastat!  Parima aiaspetsialisti Bakkeri kaubad on väga kvaliteetsed.


 LILLESIBULAD TASUB OSTA BAKKERIST.

Lillesibulad istuta kas peenramaale või rõdukastidesse. Bakker ( http://www.bakker.ee/  ) annab oma hea kvaliteediga sibullilledele garantii, et need lähevad õitsema. Kui soovite aeda eksootikat, siis tasub Bakkerist osta ilusate õitega lillesibulaid.  Kaunid lillesibulate õied õitsevad vapralt lausa sügiseste külmadeni. Lilled, mis kasvavad sibulast ei vaja palju hoolt ning sobivad erinevatesse aedadesse. Vali suvel istutatavad sibulad Bakkerist.
Bakkeri tootevalikus on ka vähemtuntud lillede sibulad. Harvaesinevate lillede kategooriast leiad veetlevad värvid ja terved värvigammad ning haruldase vormiga õisi. Harvem esinevad õied on kaunid nii peenras kui ka rõdul või terrassil.
Vaata kindlasti ka parimate sortide sibullillede komplekte, mis on hea hinnaga.

KUIDAS SEEMNETEST TAIMI KASVATADA?

Otsustasid oma taimed kasvatada iseseisvalt seemnetest? See on hea valik! Müüme vaid kvaliteetseid seemneid, et neist kasvanud viljad oleksid maitsvad ja lilleõied kaunid. Kas soovid säästa? Kasvata köögiviljad ise seemnetest, see on kerge! Kui soovid seemneid lihtsamalt külvata, siis kasuta seemnelintide abi. Tutvu Bakkeri rohke valikuga ja telli oma seemned meilt.

AIATÖÖRIISTAD JA AIATARBED ON KVALITEETSEIMAD JUST BAKKERIS

Bakkeri aiatarbed on parimad ja tähelepanelikult välja valitud. Bakkeri tootevalikus on ainult kõrge kvaliteediga kaunistused ja aiatööriistad. Kindla peale sobiks Sinu aeda ka mõni kaunis valgusti, mis töötab päikeseenergia abiga. Tutvu kogu meie aiatarvikute tootevalikuga!
Häid tööriistu vajab iga aednik! Siit leiad valiku tööriistu, millega töötades on lihtsalt rõõm aias toimetada. Pakume vaid hea kvaliteediga tööriistu, mis on kestavad pikka aega.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru