ceturtdiena, 2014. gada 20. marts

Mismoodi valida koju sobiv kodutehnika?


elektripliidi
Ei ole olemas kodumasinat, mida te e-poest 1A.EE ei leia.

1A.EE e-pood pakub näiteks laia valikut pesumasina tüüpe, millel on just teile sobivad mahud ning töörežiimid. Kogu vajaliku köögitehnika avastad 1A.EE e-poe tootevalikust. 
Soovite hoopistükkis külmutuskappi? Meie kaubavalikust leiate kindla peale parima külmkapi! 

Kõige kindlam koht, kust osta uus kodutehnika on 1A.EE!
Kodumasinad - mitmesugused mõõtmed,  mudelid ning maksumused. Ükskõik millise kodutehnika soov huvilisel ka on, meil on pakkuda väga lai tootevalik.
Pliidid, mis töötavad elektriga – turvalised ja korralikud 
Ükski ehtne toit ei saa valmida ilma korraliku pliidita. 1A.EE e-poest leiate kahtlemata  just oma köögiruumi sobiliku elektripliidi, mis mis sobib Teie köögi interjööriga, paigaldustingimustega ja söögitegemise omapäradega.
E-poe 1A.EE valikus on ohtralt parimate hindadega pliite.

Pakume pliite keraamilise-, elektri- ja induktsioonkattega. Ostke oma vajadustele sobivaim pliit. 

Keraamilise pliidi pind on tehtud tugevast klaasist ja võimaldab sellepärast temperatuuri kõikumisi.

Induktsioonpliit on ka mugav tööriist koduköögis. Selle pliidi plaat on käega katsudes jahe, mis välistab põletamised ning kergendab pliidi puhastamise. 

Uudistage elektripliitide tootekirjeldusi, nii märkate nimelt Teile vajalikke detaile. Samuti on võimalik teid huvitavaid tooteid omavahel võrrelda. 
Soojaveeboilerid on suured paagid, milles vett kuumutab küttekeha. Vee kuumust reguleerib temperatuuri regulaator ehk termostaat.
Boileri soetamisel tuleks arvestada eelkõige vee kasutajate arvu ja veeboileri paigaldamiseks vaba ruumi. Soojaveeboileri hankimisel on kasulikum soosida  püstiselt paigutatavat boilerit, kuna see kuumeneb rutem ja võimaldab kasutada ohtramalt sooja vett. 
Mismoodi valida sobiv külmik?
Kõikide inimeste vajadused on erinevad, seetõttu igale ühele ei sobi ka sama külmik. 
Mõelge läbi, kui tihti te kodus toitu hoiate ja kui palju on tarbijaid, nii arutledes on sobiva külmiku leidmine hõlpsam. Mõnele passib suurem külmik, mõnele väiksem. 
Väga oluline on, et külmik oleks teile sobiva kõrgusega, sest see peab sobima ilusti köögiruumi. Kui valite uut külmutuskappi, siis jälgige hoolikalt selle: hinda, mõõtmeid, energiasäästlikkust. Soetage parim külmik 1A.EE veebipoest!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru