ceturtdiena, 2015. gada 7. maijs

Oled sa märganud kui meeldivaks on ilmad muutunud?

See tähendab vaid seda  – rannahooaeg on tulekul ja on aeg ennast vormi seada!  1a.ee internetipoes leiad vajaliku varustuse, et ennast suveks valmis seada

                1.ee kaubavalikus on soodushinnaga paljud rulluisud ning jalgrattad, mille abil püsid vormis. Enda jaoks sobiliku jalgratta leiad kampaaniatoodete vahelt ning võime lubada, et hinnas sa ei pettu.

                 Vormi ülal hoidmiseks ja selleks, et seda jälgida peab kodus kahtlemata olema kaal.  Meie internetikaupluses on müügis üle kolmekümne erineva kaalu. Kahtlemata on toodete seast midagi just sinu jaoks, mis on sobiva hinnaga ja läheb kokku sinu kodu sisekujundusega.

                Sooja ilmaga tahaks mitte ainult sporti teha, vaid ka puhata ja rahulikult ilma nautida. On sobiv aeg võtta lähedased kaasa ja minna matkale. Matkama minemiseks vajaliku matkavarustuse leiad 1a.ee veebikauplusest ja juhime tähelepanu sellele, et eriti hea hinnaga on müügis telgid.  Ning läheb järjest paremaks, samuti telkide tarne koju on  täiesti tasuta.

                Samuti on meie veebipoes käimas kampaania kõikide töökate perenaiste jaoks. Nimelt on alanud kevadine soodusmüük – suure ning väikese kodutehnika hinnad on kahanenud. Allahinnatud tehnika seas on pesumasinad, külmkapid ning elektripliidid, et majapidamises oleks kõik alati korras. Siit leiad veel infot!

                Ka ei ole me unustanud peremehi, kampaaniatoodete sekka lisasime samuti korralikud telerid, mis teevad spordi- või ajaloosaate vaatamise veelgi põnevamaks ja ehtsamaks. Televiisorid leiad eraldi kategooria juurest ja valikus on telereid ligi 100. 

                Allahinnatud tehnika seas on midagi ka mängukonsoolide kasutajate jaoks – xbox ja xboxi lisatarvikud ning mitmed mängud. Otsi „tasuta tarne“ märgist ja telli seade soovitud aadressile ilma lisakuludeta. 

                Lõbusate ning soojade õhtute veetmiseks perekonna ja sõprade seltsis pakume soodsa hinnaga erinevaid lauamänge. Kui aga soovida leida hoopis midagi mida reisil ajaviiteks mängida, siis meie kodulehel on lauamängud ka sellistele puhkudele. Kaubavalikus on mängukaardid ning pokker, mida saab mugavalt kaasas kanda tänu mängukomplektis olevale kohvrile mängu osade jaoks. 

                Hoia ennast kursis 1a.ee internetikaupluse parimate pakkumiste ja soodustustega ja osale samuti konkurssides. Meie kliendid on meile väga tähtsad, sellepärast pakume alati soodsamaid hindu ning kõige paremaid tingimusi ostu kättesaamiseks.  Loodame sind kohata õige pea šoppamas!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru