sestdiena, 2015. gada 23. maijs

Kas sa oled märganud kui ilusaks on ilmad läinud?

See tähendab vaid ühte  – suvi on tulekul ning on õige aeg trenni teha!  Meie internetikaupluses leiad kõik vajaliku, et ennast suveks valmis olla.

                Meie kauba seas on allahinnatud mitmed rulluisud ja jalgrattad, mis aitavad sul püsida vormis. Endale meelepärase jalgratta leiad allahinnatud toodete seast ning saame garanteerida, et hinnas sa pettuma ei pea.

                Selle jaoks, et vormis püsida ning enda kaalu jälgida, soovitame omale muretseda kaal.   Meie kaupluses on pakkumises rohkem kui kolmkümmend erinevat kaalu. Kindlasti leiad sealt ka enda jaoks midagi, mis sobib sinule mitte ainuüksi hinna poolest, kuid ka su koduga.

                Muidugi ei suuda sooja ilmaga kogu aeg sporti teha, aga samas seda meeldivat kevadist ilma soovime meie kõik maksimaalselt nautida. On õige aeg võtta lähedased kaasa ja minna matkama. Kõik vajaliku matkavarustuse leiad 1a.ee e-kaupluses ning väikse vihjena võime öelda, et telgid on sel hooajal väga hea hinnaga.  Ning läheb aina paremaks, samuti telkide tarne on  tasuta.

                Oleme samuti meeles pidanud ka kõiki töökaid perenaisi ning loonud kampaania ka nendele. Täpsemalt siis – on alanud kevadine soodusmüük, mille raames on suure ning väikese kodutehnika hinnad kahanenud. Allahinnatud tehnika seas on sellised majapidamises vajaminevad asjad nagu pesumasinad, külmkapid ning elektripliidid.

                Samuti ei ole me unustanud peremehi, kampaaniatoodete sekka valisime samuti korralikud telerid, mis muudavad spordi- või ajaloosaate vaatamise veelgi kaasahaaravamaks ning tõelisemaks. Televiisorid leiad eraldi kategooria juurest ja valiku seas on televiisoreid ligi 100. 

                Juhul kui oled mängukonsoolide armastaja siis huvitab sind tõenäoliselt kampaaniatoodete sekka lisatud xbox ja paljud xbox'i aksessuaarid ja mängud. Otsi „tasuta tarne“ märgist ja telli seade soovitud aadressile ilma lisakuludeta. 

 
                Toredate ning soojade koosolemised perekonna ja sõprade seltsis oleme valikusse lisanud hea hinnaga erinevaid lauamänge. Kui aga soovida leida hoopiski midagi mida reisil lennu- või bussijaamades oodates, pikkade autosõitude ajal või õhtul peale õhtusööki ajaviiteks mängida, siis meie veebilehel on lauamängud ka taoliste puhkude jaoks. Pakkumises on mängukaardid ning pokker, mida saab mugavalt kaasa pakkida tänu komplekti kuuluvale kohvrile mängu osade hoiustamiseks. 

                Ole alati teadlik meie internetikaupluse parimate pakkumiste ning allahindlustega ning võta osa samuti konkurssidest.  Meile on väga oluline, et 1a.ee klient oleks kaubaga alati rahul ning sellepärast oleme välja töötanud parimad tingimused poodlemiseks 1a.ee poes. Loodame sind näha juba varsti šoppamas!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru