piektdiena, 2015. gada 3. aprīlis

ihkad ostelda meeldivalt ning kiiresti?

On sinule tähtis, et kauba maksumus oleks turu parim?  Siis vali 1a.ee internetikauplus! 1a.ee internetikauplus müüb küllaldases sortimendis heakvaliteetseid kaupasid igale vanusele!


                Meie veebikaupluse valikust leiad  enam kui 350 erinevat Lego komplekti.  Lego arendab nii väikeste kui ka suurte loovust. Detailne Lego komplekt laseb ehitada lõpmatult palju ehitisi. Niisiis saab igaüks Legoga arendada oma loomingulisust ja meisterdada uusi konstruktsioonide variatsioone.  Sageli võib tunduda, et taolised tegevused on sobilikud vaid nooremate lastele, kuid meie toodete seast leiate Lego komplekte, mis tekitavad huvi isegi vanaemas ja vanaisas.   Lego on kaasahaarav võimalus koosviibimiseks tervele perele.

                Peale Lego, leidub 1a.ee internetipoes ka erinevaid laumänge, mis muudavad iga seltskonnaga koosoldud aja huvitavaks ning meeleolukaks.  praegusel ajal mängitakse lauamänge üha rohkem.  Laienda oma silmapiiri mängides harivaid lauamänge. Puslede seast leiab iga ostja enda jaoks vastava raskusastmega ning arendava katsumuse.  Meie kaupade seas leidub midagi sobivat igale ühele! 1a.ee veebipood pakub enam kui sada erinevat lauamängu.

                Tervisespordi harrastajate jaoks on meie internetipood oma pakkumisse lisanud ka rulluisud.  Rulluisutades on trenni tegemine eriti tore ja tervislik.Rulluisutamine on tervisele kasulik tegevus, mis sobib kõikidele vanustele.   Rulluisutamisega võib alustada ka hilisemas eas, kuna rulluisutamine ei vaeva liialt enda liigeseid Rulluisutamine parandab rulluisutaja liikuvust, tasakaalu ja koordinatsiooni.  1a.ee e-pood pakub kvaliteetseid Temposh rulluiske igale suurusele ning maitsele.   Turvaliseks rulluisutamiseks pakub meie e-pood samuti ka kaitsmeid.

Veel infot leiad siit-  http://www.1a.ee/turism_ja_puhkus/rulluisud
 
                 1a.ee tootevalikus on aktiivse eluviisi harrastajatele ka jalgrattad.  Jalgratas võib olla mitte ainult spordivahend, vaid ka igapäine liiklusvahend.   Rattasõit ei koorma liigeseid nii palju, kui kahel jalal kõndimine, sellepärast on rattasõit eriti sobiv liikumisviis liigesehädade korral. Jalgrattasõit võitab aset tihti õues ja kohta jalgrattaga sõitmiseks ei pea kaua otsima, sellepärast on jalgrattaga sõitmine väga sobilik moodus enda tervise ja hea tunde parendamiseks.  Meie veebikaupluses on võimalik leida jalgrattaid nii linnas liiklemiseks kui ka spordi tegemiseks või matkamiseks.   Meie pakkumises on jalgrattaid sellistelt tootjatelt nagu Bergamont, Kettler, Stucchi ning teistelt.

                Kui armastad loodust ning soovid mööda saata nii palju kui võimalik aega värskes õhus, on õige aeg minna matkama.   Meie internetipoest leiad vajaliku varustuse matkale minemiseks nii jalgsi, jalgratta või autoga. Pakkumises leidub kõik vajaminev puhkuseks looduses – telgid, magamiskotid, veekindlad pakendid, GPS-id ning palju muud kasulikku.  Minnes matkale mitmeks päevaks või nädalaks, on oluline, et sul oleks olemas heakvaliteediline ja vastupidav telk.   Pakume igas suuruses ja kaalus telke.  Kui matkad jalgsi või jalgrattaga, on oluline, et telk ei oleks liiga suur ja raske. Tutvu kaubaga ja leia endale kõige parem toode!






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru