piektdiena, 2015. gada 13. marts

Lego – see on asjalik ja mõnus tegevus Sinu lapsele- veebipood 1a.ee!

Tahad meeldivalt ning kiirelt ostelda?  Kas ihkad kogu aeg leida parimaid hindasid?  Siis vali meie e-pood! 1a.ee  kodulehel leiad palju korralikku kaupa nii pisematele kui ka suurematele!


                 1a.ee veebikaupluses on valida enam kui 350 Lego komplekti vahel. Lego süvendab nii laste kui ka täiskasvanute loovust. Lego ehitusosadest on võimalik ehitada väga palju erinevaid ehitisi, sest iga Lego komplekt on väga detailne.  Seega võib kes tahes Legoga süvendada oma loovust ja mõelda välja uusi konstruktsioonide võimalusi.  Tihtipeale võib tunduda, et sellised mängud on mõeldud vaid pisemate laste jaoks, aga meie tootevalikust leiate Lego konstruktoreid, mis tekitavad huvi isegi vanavanemates.  Lego on vaieldamatult süvendav ja põnev ajaviide tervele perele.

                Lisaks Legole, on 1a.ee e-poes ka erinevaid laumänge, mis muudavad perekonna, sõprade või kallimaga koosveedetud aja põnevaks ning rõõmurohkeks. Lauamängude mängimine on praegusel ajal ühapopulaarsem komme koos aja veetmiseks. Toodete seas on õpetlikke lauamänge, mis aitavad lõbusalt omandada värskeid tarkusi – õppida tundma kella, uusi sõnu või fakte maailma kohta. Leidub ka arendavaid mänge – puslesid erinevatele vanustele ning jõukohasele tasemele.  Kindlasti leiate enda jaoks, oma lähedasele miskit meelepärast!  Pakkumises on üle saja erineva mängu lastele ja täiskasvanutele.

                Meie internetikauplus pakub tervisesportlastele Temposh rulluiske. Rulluisutamine on tore ja tervislik moodus aktiivseks puhkuseks.  See spordiala on mõeldud igale vanusele Rulluisutades ei vaeva sina liiaks palju oma liigeseid, seega tohib alustada rulluisutamisega ka vanemas eas.   Liikuvuse, tasakaalu ja koordinatsiooni parendamiseks on rulluisutamine võrratu tegevus.  Meie internetikauplusest on võimalik leida korralikke Temposh rulluiske.  Turvaliseks rulluiskudega uisutamiseks pakub meie internetipood ka kaitsmeid.

                Samuti on 1a.ee tootevalikus jalgrattad.   Jalgratta kasutusalad võivad olla mitmekülgsed – tervisesport, liiklemine, matkamine. Rattasõit on ka sobilik isikutele liigesehädadega.  jalgrattaga sõitmine toimub tihti värskes õhus ja ala jalgrattaga sõitmiseks ei ole tarvis kaua otsida, seega on jalgrattaga sõitmine suurepärane moodus oma tervise ja heaolu tõstmiseks.   Toodete seast leiad korralikke rattaid tänavatel liiklemiseks, matkaks või lihtsalt treeninguks. Pakume jalgrattaid erisugustelt tootjatelt ja igas suuruses.

                Kui armastad aja veetmist looduses ja väljas on matkale minemine just sinule. 1a.ee veebipood pakub mitmesugust inventar matkamiseks nii jalgsi, jalgratta või autoga.  Pakkumises leidub kõik vajaminev aktiivseks puhkuseks – telgid, magamiskotid, veekindlad pakendid, GPS-id ning palju muud kasulikku.   Matkates mitu päeva, on eriti tähtis, et sul oleks vastav telk. 1a.ee tootevalikus on telke erinevas suuruses ning igas kaalus.   Kui matkad jalgsi või jalgrattaga, on tähtis, et telk oleks piisavalt kompaktne ja kerge. Tutvu toodetega ning leia enda jaoks parim kaup!






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru