sestdiena, 2015. gada 21. marts

Jalgratas- epood 1a.ee

Ihkad mugavalt ning kiirelt šopata? On sinule tähtis, et kauba hind oleks turu parim?  Siis vali 1a.ee veebipood! 1a.ee internetikauplus pakub laias valikus häid tooteid igale vanusele!


                 Meie kaupluses on valida enam kui 350 Lego komplekti vahel. Lego on olnud läbi aegade parim arendav loovmäng kõikidele vanustele.  Lego ehitusosadest saab ehitada väga palju erisuguseid konstruktsioone, sest iga Lego komplekt on väga detailirohke.  Seega võib kes tahes Legoga elavdada oma loomingulisust ning mõelda välja erinevaid konstruktsioonide võimalusi.  Tihti tundub, et sellised tegevused on sobilikud vaid nooremate laste jaoks, aga meie toodete seast leiate Lego komplekte, mis tekitavad huvi ka vanaemas ja vanaisas.   Lego on kaasahaarav võimalus koosviibimiseks terve perekonna jaoks.

                 Meie internetipoes on mitmeid  erisuguseid lauamänge, mis muudavad aja igas seltskonnas  põnevaks ja lõbusaks. Lauamängude mängimine on nüüdisajal ainapopulaarsem viis koos aja veetmiseks.  Õpi tundma kella, uusi sõnu või fakte maailma kohta mängides õpetlikke lauamänge. Puslede vahelt avastab iga ostja enda jaoks vastava raskusastmega ja süvendava kogemuse. kahtlemata leiate enda jaoks, oma lähedasele midagi sobivat!  1a.ee veebikauplus pakub rohkem kui 100 lauamängu.

                Meie veebikauplus pakub tervisesportlastele Temposh rulluiske. Rulluisutades on trenni tegemine eriti tore ja tervislik.Rulluisutamine on tervisele kasulik tegevus, mis on mõeldud kõikidele vanustele.  Rulluisutades ei vaeva sina liialt enda liigeseid, seega võib algust teha rulluisutamisega ka hilisemas eas.  Rulluisutamine parandab uisutaja liikuvust, tasakaalu ja koordinatsiooni.  1a.ee veebikauplus müüb kvaliteetseid Temposh rulluiske igale suurusele ja maitsele.   Ohutuks rulluiskudega uisutamiseks pakub 1a.ee internetikauplus ka põlve- ja käekaitsmeid.

                 1a.ee toodete seas on aktiivse eluviisi harrastajatele ka jalgrattad.  Jalgratas on mitte ainult treeningvahend, samuti ka igapäine liiklusvahend.  Jalgrattaga sõitmine on samuti sobilik isikutele liigeseprobleemidega.  jalgrattaga sõitmine toimub enamjaolt värskes õhus ning ala jalgrattaga sõitmiseks ei pea kaua otsima, sellepärast on jalgrattaga sõitmine väga sobilik viis enda tervise ja hea tunde parendamiseks.   Toodete seast leiad kvaliteetseid rattaid linnas liiklemiseks, matkaks või lihtsalt treeninguks. Müüme jalgrattaid erisugustelt tootjatelt ning igas suuruses. 
 
 Kliki siia ja vaata veel-  http://www.1a.ee/turism_ja_puhkus/jalgrattad

                Kui naudid olemist looduses ja värskes õhus on matkale minemine just sinu jaoks.  1a.ee internetikauplusest leiad vajamineva inventari matkamises nii jalgsi, jalgratta või autoga. Tootevalikus leidub kõik vajaminev puhkuseks looduses – telgid, magamiskotid, veekindlad pakendid, GPS-id ja rohkesti muud kasulikku.  Matkates mitu päeva või nädalat, on tähtis, et sinul oleks heakvaliteediline ning vastupidav telk.  Meie tootevalikus on telke erinevas suuruses ja igas kaalus.   Kui lähed matkale jalgsi või jalgrattaga, on oluline, et telk oleks piisavalt kompaktne ja kerge. Tutvu toodetega ning vali endale parim toode!






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru